logo vlti

Vrij Land- en Tuinbouwinstituut
Conscienceplein 12
8820 Torhout
Tel. 050 23 15 14
Fax 050 23 15 24
vlti@sint-rembert.be

Koop wat kleur voor in je tuin tijdens onze bloemendag!

Wist je dat wij ook een facebookpagina hebben? Like ons, en blijf steeds op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de school.

Een ruim aanbod verse groenten en sierplanten.
Voor aanbod zie VERKOOP SERRE

 

internaat

De Scholengroep Sint-Rembert beschikt over een fraai internaatscomplex met ruime kamers en moderne uitrusting: ongeveer 260 individuele kamers, studiezaal, speelzalen met bar, tv en leeshoek.

Het internaat volgt het tarief, dat per schooljaar door het bisdom vastgelegd wordt. De betaling gebeurt in drie schijven, overeenstemmend met het aantal schooldagen per trimester. 

De kostprijs van het internaat voor het schooljaar 2016-2017 bedraagt € 2 820,00. Indexaanpassingen zijn mogelijk. Vanaf drie kinderen ten laste is op dat bedrag een korting voorzien.

Als je intern wordt, staat er een jong en dynamisch team internaatsopvoeders voor je klaar dat een degelijke pedagogische begeleiding verzekert. Een gezond evenwicht tussen studietijd en ontspanning bereik je makkelijker in een vaste structuur. Dat bevordert het sociaal leven waardoor je je echt thuis kunt voelen op ons internaat.

De interne leerlingen worden op studiegebied gevolgd en waar nodig begeleid. Maar het internaat is ook een beetje thuis. Daarom vind je er een luisterend oor en krijg je er steun als het eens wat moeilijker gaat. En uiteraard zijn er heel wat ontspanningsmogelijkheden: een filmpje of toneelvoorstelling meepikken in het cultureel centrum, sporten, deelnemen aan de activiteiten van de opvoeders, creatief bezig zijn, enz.

Meer informatie over het internaat vind je in een afzonderlijke brochure. 

Op aanvraag is een bezoek ter plaatse altijd mogelijk.