logo vlti

Vrij Land- en Tuinbouwinstituut
Conscienceplein 12
8820 Torhout
Tel. 050 23 15 14
Fax 050 23 15 24
vlti@sint-rembert.be

Koop wat kleur voor in je tuin tijdens onze bloemendag!

Wist je dat wij ook een facebookpagina hebben? Like ons, en blijf steeds op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de school.

Een ruim aanbod verse groenten en sierplanten.
Voor aanbod zie VERKOOP SERRE

 

infrastructuur

De infrastructuur van het VLTI is op verschillende locaties verspreid.

Het AOC of agrarisch opleidingscentrum situeert zich in de Keibergstraat 5c. Hier volgen de leerlingen praktische lessen in de verschillende serres, buitenteelten en demotuinen, alsook lessen algemene techniek.

De Labo's situeren zich op campus noord. Hier volgen leerlingen 3de graad wetenschappen de praktisch lessen biologie, chemie en fysica.

In het HOC of het hippisch opleidingscentrum gaan de praktijklessen door voor leerlingen van de richting Paardrijden en Verzorging. Deze lessen vinden plaats in een binnen of buitenpiste. Paard en ruiter kunnen zich in de ideale omgeving voorbereiden op de praktijklessen en de verzorging van het paard.

Het Lindenhof is de praktijkplaats voor leerlingen richting Landbouw of Dier- en Landbouwtechnische wetenschappen. Zowel in de varkensstal of rundveestal kunnen de praktische lessen doorgaan.

Een laatste locatie bevindt zich ter hoogte van het Conscienceplein. Hier gaan alle theoretische lessen door alsook de lessen wetenschappen 2de graad.

Via onderstaande links kunnen de locaties bekeken worden.

- Labocomplex- campus Noord
- Hippisch opleidingscentrum
- Agrarisch opleidingscentrum
- Lindenhof